TEKNISK MONTÖR TILL AHLBERG CAMERAS, NORRTÄLJE

Vi söker nu dig som vill arbeta i ett av de ledande företagen som utvecklar och tillverkar avancerade färgkamerasystem för kärnkraftsindustrin. Som montör i vårt produktionsteam på Ahlberg Cameras kommer du få möjlighet till att jobba brett inom produktion och ha ett nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.

Vi har en omfattande produktflora och en stor del produktion av kundunika system vilket innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är finmekanisk montering, mjuklödning av elektronik och kablage, montering av system, felsökning, produkt- & systemtestning samt montering av prototyper.

Är du rätt person, kan på sikt serviceresor till våra kunder bli aktuella.

Kvalifikationer

För att passa för tjänsten är dina personliga egenskaper mycket viktiga för oss. Du har ett genuint intresse för teknik, tycker om och har lätt för att lära dig nya saker samt får saker gjorda med hög noggrannhet och kvalité. Vi ser att du är öppen och social, kan arbeta självständigt, men tycker om att samarbeta med andra. Du är initiativrik, flexibel och orädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter vid behov.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av produktion, men även arbete inom andra tekniska områden är relevant.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper av felsökning inom framför allt el/elektronik, kvalificerande är också kunskap inom nätverkslösningar/ IP-kommunikation. Erfarenhet av att läsa och tolka ritningar, kunskap av mjuklödning samt tidigare arbete med MRP system är meriterande.

Du måste kunna tala och skriva svenska obehindrat. Goda språkkunskaper i engelska är nödvändig då vi har personal från USA som regelbundet kommunicerar och kommer till oss i Norrtälje.

Ansökan/mer information

Utdrag från brottsregistret samt drogtest kommer krävas inför en eventuell anställning då vi jobbar mot kärnkraftsindustrin över hela världen.

För ytterligare information kontakta vår produktionschef Mikael Strömberg via mail.

Produktionsmedarbetare till Ahlberg Cameras (bravura.se)