ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR TILL AHLBERG CAMERAS, NORRTÄLJE

Vi söker dig som vill arbeta i teknikens framkant i ett av världens ledande företag inom högteknologisk kamerateknik för kärnkraftsreaktorer. I rollen som elektronikkonstruktör jobbar du löpande med att förbättra och utveckla våra produkter, såväl internt som externt tillsammans med konsulter. Du kommer att ta fram tester, dokumentera resultat och fungera som organisationsstöd för produktionen och marknad. Viss kundkontakt och resor kan förekomma i tjänsten. Drogtester och läkarundersökningar förekommer för att få tillträde till kärnkraftsindustrin.

Du själv har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom elektronik eller motsvarande tillsammans med gedigen erfarenhet av analog konstruktion, analog simulering och ECAD. Därtill bör du ha jobbat med Spice eller LT Spice. En person med bakgrund inom industrin är meriterande, likaså kunskap inom höghastighetselektronik. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som i skrift. Dina personliga egenskaper är viktiga, vi söker dig som är nyfiken och brinner för att hitta nya tekniska lösningar tillsammans med dina kollegor. Du har dessutom god analytisk förmåga samtidigt som du är en lagspelare.

Ahlberg Cameras designar och tillverkar kompletta kamerasystem för kärnkraftsindustrin. Kamerasystemen innefattar övervakningssystem med kameror, kablage och styrutrustning för kärnkraftsoperatörer och undervattensinspektionssystem med seismiska beräkningar, svetstillverkning och skräddarsydd mjukvara. Idag använder 40 % av världens kärnkraftsreaktorer Ahlberg Cameras utrustning. Vi erbjuder smarta och anpassade lösningar för kunder runtom i världen.


För ytterligare information ring vår konsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070-639 88 89.