EMBEDDED LINUX PROGRAMMERARE

Ahlberg Cameras designar och tillverkar kompletta kamerasystem för kärnkraftsindustrin. Kamerasystemen innefattar övervakningssystem med kameror, kablage och styrutrustning för kärnkraftsoperatörer och undervattensinspektionssystem med seismiska beräkningar, svetstillverkning och skräddarsydd mjukvara. Idag använder mer än 40 % av världens kärnkraftsreaktorer Ahlberg Cameras utrustning. Som Embedded Linux utvecklare kommer du jobba med smarta, anpassade lösningar för kunder runtom i världen.

Vi letar efter en person med ett genuint tekniskt intresse med fördjupning inom embedded programmering och erfarenhet av just embedded Linux. Vi önskar att du är nyfiken och brinner för att hitta nya lösningar. I rollen som mjukvaruutvecklare jobbar du löpande med att förbättra och utveckla våra produkter, såväl internt som externt tillsammans med konsulter. Du kommer även att ta fram tester och dokumentera resultat och fungera som organisationsstöd där din insats behövs.

För att lyckas i din roll måste du ha en gedigen erfarenhet av embedded linux, jobbat med framtagning av GUI, filer och filsystem, samt både ta fram och felsöka drivrutiner. En person med bakgrund inom industrin är meriterande, likaså kunskap inom videohantering då vi är väldigt fokuserade på det området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Löpande arbete med produktutveckling – internt och tillsammans med konsulter. Ta fram tester med RnD tekniker, dokumentera resultat samt att vara organisationsstöd till produktion och sälj.

Som person är du hjälpsam, mycket driven, nyfiken och initiativrik samt känner stor tillfredsställelse i att nå uppsatta mål. Vi söker dig som lätt kan anpassa dig till nya krav och situationer och som är förändringsbenägen. Du har lätt att prioritera ditt arbete och kan se helheten i produkter samt kunna  identifiera problemområden. Rollen kräver en god analytisk förmåga. Vi söker en person som brinner för att lyckas tillsammans med andra. Som medarbetare hos oss måste du vara bra på att samarbeta och kommunicera, samt vilja dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor. Det är viktigt med god kunskap i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Viss kundkontakt och resor kan förekomma i tjänsten. Säkerhetsprövningar, drogtester och läkarundersökningar förekommer för att få tillträde till kärnkraftsindustrin. Arbete sker på plats i Norrtälje som är huvudkontoret för utveckling.

https://www.captohr.se/jobs/3926430-ahlberg-cameras-soker-embedded-linux-programmerare-till-norrtalje

torbjorn.gustafsson@captohr.se